Voor-mijn-tuinonderhoudBronzen beelden

 

Tuinaanleg tuinontwerp of advies in: Den Haag, Wassenaar, Leiden, Voorburg, Rijswijk.

Met 34 jaar ervaring en goede vakkennis leveren onze hoveniers de juiste kwaliteit tuinaanleg, voor jarenlang tuinplezier. 

Door de inventarisatie van uw tuinwensen ontstaat er een tuin die daadwerkelijk gaat bijdragen aan uw manier van leven. Een tuinplan vormt de basis voor een bepaald sfeerbeeld in de toekomst. Dit gewenste sfeerbeeld kan enkel ontstaan met een passend onderhoudsplan voor de tuin over meerdere jaren. Om een idee te krijgen van wat u mooi vindt, ga vast op zoek naar sfeerbeelden (foto's)

 

De werkvolgorde tuinaanleg van A tot Z:

1- Inventarisatie van uw tuinwensen. 

2- Compleet tuinplan laten maken en bespreken met  http://www.vanideenaar3d.nl

3- Offerte traject 

4- Opstarten tuinaanleg

5- Oplevering, en nabespreking

6- Mogelijk vervolg, eventueel onderhoudsplan. 

 

Tijdens de aanleg van uw tuin is er ruimte voor overleg, onze groenspecialisten zullen uw vragen beantwoorden en zo nodig advies geven. Wij staan garant voor vakwerk, persoonlijk contact en helderheid. De eerste, vrijblijvende, kennismaking is gratis. Wij streven ernaar, om u binnen 14 dagen een gespecificeerde offerte aan te bieden. Zodat u appels met appels kunt vergelijken. 

TIP: Breng een bezoek aan een tuinmaterialen zaak. Kies daar een aantal materialen uit en ontdek wat de kosten zijn. Dit maakt de inventarisatie van uw tuinwensen compleet. 

 

U krijgt vooraf een goed tuinadvies, een duidelijke offerte met een eerlijke prijs!


Contact opnemen simpel en snel via deze pagina, vul dit formulier in en klik op: versturen.

Formulier: www.hoveniersbedrijfdebosbes.nl

Hoveniersbedrijf de Bosbes van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 8 tot 21:00u op: 06 25554307

Reële kans op wateroverlast:  Jaarlijks valt er 750 liter regenwater per m2 in uw tuin. Nog zo’n hoeveelheid regenwater komt jaarlijks bij u van de daken. Bij extreme neerslag is er dus een reële kans op wateroverlast. De oplossing;  Zorg voor voldoende infiltratie mogelijkheden voor het regenwater in uw tuin, zoals infiltratie putten in combinatie met voldoende plantvakken.

Groen in de tuin is goed voor uw gezondheid, beter voor het milieu, brengt kleur, inspireert en geeft sfeer!  De_tuin_en_de_nieuwe_trend.

 

 

Samenwerking: 

Wij zijn in samenwerking met http://www.vanideenaar3d.nl/, voor tuinontwerpen en beplantingen. Wij zijn samen aangesloten als hovenier bij vakspecialist aan huis voor de plaatsen Voorschoten, Leidschendam, Wateringen, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Bleiswijk, Zoetermeer, Benthuizen, Zevenhuizen en Driebruggen. 


Natuurlijk ben je welkom binnen ons hele werkgebied. Dat ligt in een straal van 40 km rondom Den Haag.


 

Uw bedrijfsvermelding op onze site vanaf 12,50,- p/m. Neem contact met hovenier op, voor meer info.  

 

 

 

 http://www.voormijntuinonderhoud.nl/page/tuinaanleg-den-haag

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK